Julia

Framtidens AI-reseagent

Möt Julia - Er egna AI-reseagent 

Resemolnet presenterar stolt Julia, er personliga AI-reseagent som tar er kundservice och försäljning till nya höjder. Byggd med banbrytande GPT-4 teknologi, är Julia en revolutionerande kraft inom resebranschen.

Julia och generativ AI - En revolution inom resebranschen

Generativ AI, som Julia är baserad på, har tagit världen med storm och kommer att förändra hur vi hittar, bokar och upplever resor. Julia är världens första specialiserade chatbot för researrangörer som effektivt säljer resor, tar emot bokningar och tillhandahåller information om gästens resa. Hon är den gamla skolans reserådgivare, men byggd på den senaste GPT-4 teknologin, redo att bli ert företags bästa säljare.

En unik reseupplevelse med Julia

Med Julia på er hemsida får ni en ny kollega som är mer än bara en vanlig chatbot. Genom att använda avancerad AI-teknik baserad på OpenAI:s ChatGPT, tränas Julia på all er data om era resor, resmål, resevillkor osv. Resultatet är en reseagent som erbjuder en unik och personlig upplevelse för era besökare.

Effektiv omvandling av besökare till gäster

Julia är mer än bara en kollega med servicenivå i toppklass, hon är ett kraftfullt försäljningsverktyg som i sin konversation med gästerna omvandlar anonyma besökare till intresserade leads och därmed hjälper er att komma närmare gästerna och öka er försäljning. I kombination med Resemolnets affärssystem guidar hon smidigt gästerna genom olika resalternativ baserat på deras preferenser innan hon slutligen hjälper dem att boka in sin nästa drömresa. Möt framtiden och ta er kundservice och försäljning till nästa nivå med Julia i spetsen! 

24/7 Support och kundinteraktion

Julia arbetar dygnet runt för att svara på era gästers frågor. Oavsett tidpunkt kan era besökare få snabba och precisa svar, vilket skapar en tillgänglighet och kundservice i världsklass.