Integrationer

GDS, Wetu & Ekonomisystem

GDS

Upptäck det nya sättet att arbeta med resor genom integrerad GDS
Välkommen till en ny era av sömlös resehantering med vår integration till marknadens största GDS:er. Med direktkoppling till Sabre och Amadeus sätter vi den nya standarden för hur effektiv resehantering ser ut och fungerar. Sök, boka och fördela enkelt ut flyg, boende och tillägg direkt inne i Resemolnet eller låt våra egna IATA-specialister göra det åt er! 

Ekonomisystem

Smart integration med samtliga ekonomi- och redovisningssystem så som Fortnox, Visma och Hogia. Vi förstår vikten av att ha en enkel och effektiv verksamhetsmiljö. Resemolnets affärssystem integreras smidigt med samtliga ekonomi- och redovisningssystem vilket automatiserar det administrativa arbetet som fakturering och redovisning annars innebär. Låt Resemolnet ta hand om bokningar, fakturor, betalningar, kontering och påminnelser medan ni fokuserar på att sälja resor! 

Wetu

Skapa fantastiska och säljande reseförslag och offerter till era gäster. Med Wetu kan ni enkelt sammanställa och presentera detaljerade resplaner med vackra bilder, kartor och innehållsrika beskrivningar av destinationer, boenden och upplevelser. Oavsett om det gäller en avkopplande strandsemester, en äventyrsfulld safari eller en kulturell rundresa, kan Wetu hjälpa er att göra bokningsprocessen till en minnesvärd upplevelse för era kunder. Tack vare den sömlösa integrationen till Resemolnet skapas och skickas därefter en bekräftad bokning i samma ögonblick som gästen väljer att acceptera ert presenterade reseförslag.