Resemolnet affärssystem

Framtidens sätt att administrera och sälja resor

Affärssystemet för resebranschen

Resemolnet är marknadens teknikledande affärssystem utvecklat specifikt för resebranschen. Med hjälp av smarta lösningar och integrationer hjälper systemet inte bara arrangörer att öka försäljningen utan också att minska den administrativa bördan som traditionell resehantering innebär.

Smidig resehantering online

Upplev en smidigare reseadministration genom vårt användarvänliga system. Via en modern och lättarbetad onlineplattform kan ni enkelt administrera era resor och göra dem bokningsbara med bara några klick. Vi erbjuder en komplett och sömlös upplevelse som sparar tid och effektiviserar hela processen, vilket ger er möjligheten att fokusera på det som verkligen betyder mest, era gäster.

Effektiv försäljning på flera marknader

Skala upp försäljningen och nå enkelt nya marknader. Resemolnets affärssystem stödjer flera valutor och använder avancerad AI-driven översättning vilket ger ert företag möjligheten att nå ut till en bredare publik och nå dess fulla potential.

Integration till Sabre och Amadeus

Upplev friheten med direktkoppling till marknadens ledande GDS:er. Att boka och sälja flyg, boende och tillägg över hela världen direkt i systemet innebär helt nya möjligheter, samtidigt som ni sparar tid och undviker onödigt extra arbete. För de som önskar står våra IATA-specialister redo att hjälpa till med att boka biljetter och ladda upp dem direkt till gästernas bokningar.

Flexibla betalningsalternativ med låga avgifter

Erbjud era gäster att betala så som de önskar. Vår plattform stödjer kortbetalning, direktbetalning, fakturering och Swish till marknadens lägsta avgifter. Ge era gäster valmöjligheten och skapa en positiv köpupplevelse samtidigt som ni håller era kostnader nere.

Mobilvänlig Reseportal

Låt era gäster få full kontroll över sina bokningar och betalningar med vår mobilvänliga reseportal. Oavsett var de befinner sig kan de snabbt och enkelt komma åt och hantera sin resa vilket skapar en bekväm och tillgänglig reseupplevelse.

Enkel redovisning och ekonomihantering

Resemolnet erbjuder smidig integrering till alla de stora ekonomisystemen och skapar därmed möjlighet för en effektiv hantering av redovisning och ekonomi. En automatisering av dessa processer innebär stora tidsbesparingar samtidigt som risken för fel minimeras.

Effektivt kundregister

Se, sortera och uppmärksamma era gäster genom vårt lättöverskådliga kundregister. Få en översikt över era gästers preferenser och beteenden för att kunna erbjuda skräddarsydda upplevelser, erbjudande och bygga långsiktiga relationer som varar över tid.